Het team van SIDO bestaat uit Thomas Spierenburg en Marly Jansen. Van beroep resp. Orthopedisch Technicus en Orthopedisch Technoloog. Samen beschikken we over een enorme schat aan ervaring op het gebied van dierenmobiliteit, opgedaan in de periode dat we beiden werkzaam waren voor het toonaangevende Kamer Dierenorthopedie.
Toen dit bedrijf in mei ‘2023 definitief zijn deuren moest sluiten waren wij het er al vrij snel over eens dat het hier voor ons niet zou stoppen. Het opstarten van ons eigen bedrijf, SIDO, was een logische volgende stap.
Het oplossen of verbeteren van een mobiliteitsprobleem zien we als een uitdaging, maar tegelijkertijd zijn we reëel; als we het gevoel hebben dat een voorziening niets toe zal voegen aan de kwaliteit van leven, dan zullen we dat eerlijk aangeven.
Onze kracht zit hem in het aanvullen van elkaars expertise, zo zal Marly door haar achtergrond als technoloog moeiteloos een probleem in het bewegingsapparaat detecteren en weet ze als geen ander wat er nodig is om de situatie te verbeteren. Thomas op zijn beurt weet feilloos hoe de voorziening uitgevoerd moet worden; welke krachten komen erop te staan, welk materiaal het meest geschikt is enz.
Samen weten we wat er nodig is om uw dier weer in beweging te krijgen.

Meet our staff

Marly Jansen
Marly JansenOrthopedisch Technoloog
Aanmeten en produceren van orthesen en prothesen voor huisdieren
Thomas Spierenburg
Thomas SpierenburgOrthopedisch Technicus
Aanmeten en produceren van orthesen en prothesen voor huisdieren

Passionate about animals