Help de gehandicapte dieren die leven in de hel van Gaza

Middenin de Gazastrook werkt een groep van intense dierenliefhebbers met gevaar voor eigen leven om de ontelbare gewonde en gehandicapte dieren te redden. Dierenmishandeling is hier aan de orde van de dag, gewonde dieren door bomaanslagen zijn dat ook en daarnaast heb je de “gewone” verkeersslachtoffers. Allemaal dieren waar geen mens zich om bekommert… niemand behalve het team van Sulala Animal Rescue (https://sulalaanimalrescue.com/)

Maar het zijn zóveel dieren tegenover een kleine groep van vrijwilligers die het met een heel minimaal budget moeten doen, maar dat maakt ze tegelijkertijd ontzettend inventief; het is ongelooflijk om te zien hoe deze mensen van niets iets weten te maken! Hoe ze een tweedehands prothese om weten te bouwen zodat een hond weer kan lopen, geef ze een oude hondenrolstoel waar van alles aan mist en ze maken er een perfect karretje van waar door de nieuwe eigenaar zeer dankbaar ( lees: scheurend door de shelter) gebruik wordt gemaakt, prachtig!
Jammer genoeg zijn er maar weinig rolstoel occasions en dus ligt het overgrote deel van de verlamde dieren de hele dag stil in het zand…

Gezamenlijk hebben we (Dierenarts Piet Hellemans , Stichting Nala, Kamer DierenorthopedieWings For Animals) besloten om voor Sulala Animal Rescue een actie op touw te zetten om dit dappere Palestijnse team te gaan helpen en we willen u vragen met ons mee te doen, want zoals Piet het zo mooi heeft verwoordt “door een steentje bij te dragen aan dierenwelzijn laten we de wereld een stukje beter achter.”

Klik hier voor t volledige bericht of ga naar www.stichtingnala.nl

We zijn al ontzettend dankbaar als u het bericht wilt delen.
Samen kunnen we zoveel bereiken!