Kniebrace

Kniebrace: bij welke aandoeningen?

Knieklachten bij uw hond

Er is een groot aantal aandoeningen aan de knie die kunnen leiden tot pijnklachten en een slechter looppatroon. Een maatwerk kniebrace van Kamer Dierenorthopedie kan worden toegepast om te helpen bij de afname van de klachten en het bevorderen van het lopen. Enkele voorbeelden van aandoeningen waarbij een kniebrace kan helpen zijn: kruisband- of meniscusletsel, patellaluxatie, artrose, traumatisch letsel of aangeboren aandoeningen.

Kniebrace voor uw hond

Een maatwerk kniebrace van Kamer Dierenorthopedie zorgt voor ontlasting en stabiliteit in het aangedane gewricht. De brace zorgt ervoor dat de knie niet kan draaien of zijdelings kan bewegen en uw huisdier dus geen ‘foute’ bewegingen meer kan maken. De normale kniefunctie blijft intact, dus uw (huis-) dier kan gewoon lopen, rennen en zitten met de brace.

Gebruik knie brace voor hond

Onder alle weersomstandigheden en op vele ondergronden is de kniebrace van Kamer Dierenorthopedie prima te gebruiken. U krijgt van Kamer Dierenorthopedie nadere instructies over het gebruik en onderhoud van de voorziening.
Zie ook de algemene leveringsvoorwaarden van Kamer Dierenorthopedie.

Tagwolk en aandoeningen